...
  • luni, 24.09.2018
Publicitate
Slider

Trei incendii cauzate de defecțiuni ale coșului de fum

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Jurnal de Arges     Data: 08 decembrie 2017

incendiuÎn ultimele 24 de ore, în județul nostru au izbucnit trei incendii, toate având o cauză comună: defecțiuni ale coșului de fum al locuinței.

Pompierii și o ambulanță SMURD au intervenit, joi dimineața, în localitatea Stoenești, unde izbucnise un incendiu la coșul e fum al centralei termice dintr-o locuință. Flăcările au cuprins 1 mp astereală acoperiș, 1 mp tavan și funinginea de pe coș. Pompierii au stabilit că incendiul s-a datorat coșului de fum necurățat de funingine.

În jurul orei 20.00, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Secția de Pompieri Costești au intervenit în localitatea Popești, sat Purcăreni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Flăcările s-au extins și la anexe, mistuind acoperișul casei de locuit pe aproximativ 60 mp, o bucătărie de vară cu fânar deasupra și magazie, elemente de mobilier, 1500 kg de plante furajere, 500 kg de cereale, 2000 kg lemn de foc și 500 kg cărbuni. Proprietara gospodăriei, în vârstă de 84 de ani, a fost transportată la spital, deoarece prezenta atac de panică. La stingerea incendiului a participat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Izvoru. Potrivit pompierilor, incendiul s-ar fi produs pe fondul unor defecțiuni la coșul de fum al locuinței.
La miezul nopții, un al treilea incendiu, a izbucnit în comuna Merișani, tot din cauza coșului de fum necurățat de funingine al unei locuințe. Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit pentru stingerea flăcărilor.

Comentarii