...
  • marți, 25.09.2018
Publicitate
Slider

Duatlonul Regal Invictus blochează circulația la Curtea de Argeș

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Alina Crangeanu     Data: 07 noiembrie 2017

 

duatlonul regalÎn conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Curtea de Argeş, în data de 11 noiembrie 2017 se desfăşoară o competiție sportivă ( Duatlonul Regal Invictus) care impune restricţionarea traficului rutier astăzi, 11 noiembrie a.c., între orele 6.00 – 14.00, pe bd. Basarabilor, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Negru Vodă (Biserica Domnească) şi Mănăstirea Curtea de Argeș (zona Podului Benix), accesul și staționarea autovehiculelor vor fi interzise.

Ca rute alternative, conducătorii auto pot folosi str. 1 Decembrie 1918, str. Traian, str. Lascăr Catargiu și str. Cuza Vodă.

Pentru buna desfăşurare a traficului rutier, poliția recomandă conducătorilor auto să se deplaseze cu atenţie şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi pe traseul de deplasare.
Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă prin locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.

Comentarii