...
  • duminică, 19.08.2018
Publicitate
Slider

Tir pe contrasens, la Costești

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Iustina Harco-Burcea     Data: 14 februarie 2018

tir iarnaDupă ninsorile abundente din ultimele ore au apărut și primele incidente în trafic pe drumurile din Argeș. La Costești, pe DN 65 A, un tir neechipat corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă a intrat pe contrasens. Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime.
“Nu sunt drumuri blocate în Argeș. Un singur tir, la Costești, pe DN 65 A, pe la kilometrul 10, a intrat în banda a doua de circulație pentru că nu a fost echipat corespunzător. Dar avem oameni acolo, în zonă, cu un utilaj. Deja cred că au ajuns la el și îl trag”, ne-a declarat Gheorghe Mihăiță, directorul Secției Drumuri Naționale Pitești.
Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.
Pentru prevenirea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, conducătorii auto sunt sfătuiți să nu plece la drum cu autovehiculul neechipat corespunzător, să se intereseze în prealabil despre starea drumului pe care urmează să îl parcurgă şi prognoza meteo, să manifeste prudenţă sporită la volan, să ruleze cu viteză adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre periculoase.
Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, județul Argeș se va afla sub atenţionarea de cod galben de vreme rea până joi, la ora 11.00.

Etichete: , , ,

Comentarii