...
  • luni, 23.07.2018
Publicitate
Slider

Tânărul acuzat că a violat o fată în vârstă de 13 ani a fost lăsat în libertate

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Alina Crangeanu     Data: 10 iulie 2018

violatorTânărul reținut luni, fiind acuzat de viol, a fost lăsat liber. Aceasta va fi în continuare cercetat sub control judiciar, sub acuzația întreținere de raporturi sexuale cu o minoră în vârstă de 13 ani. În urma cercetărilor, se pare că oamenii legii au concluzionat că fata nu ar fi fost abuzată sexual.
Vă reamintim că luni, 9 iulie, un tânăr în vârstă de 20 de ani din Călinești a ajuns la Sediul Poliției Topoloveni pentru audieri după ce a fost acuzat ar fi violat o minoră de 13 ani, din aceeași localitate.Fata, elevă în clasa a VIII-a, era în vizită la o mătușă. Cei doi s-au distrat într-o discotecă, iar la un moment dat, tânărul i-a propus fetei sa întrețină raporturi sexuale. Pentru că nu a acceptat, argeșeanul a început să o amenințe pe fată, le-a povestit polițiștilor, mătușa adolescentei.
Deși nu avea permis de conducere, tânărul din Călinești s-a urcat la volanul mașinii și a plecat împreună cu fata. A oprit pe un câmp, iar aici ar fi violat-o pe minoră, conform primelor informații.

Comentarii