...
  • sâmbătă, 18.08.2018
Publicitate
Slider

Ce arată autopsia bărbatului găsit mort la Priboieni

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: iZABELA MOICEANI     Data: 13 iunie 2018
omir libertatea
 Oamenii legii au ajuns la  concluzia că în cazul morții bărbatului de la Priboieni, decedat în noaptea de duminică spre luni, e vorba de omor și nu de sinucidere, așa cum a susținut soția victimei. 
 
 
Gheorghe P. de 48 de ani, din comuna Priboieni, a fost găsit, în noaptea de duminică spre luni,  în pat, înjunghiat în inimă. Soţia bărbatului, Eana P, de 54 de ani a anunțat vecinii, care au sunat la 112. Un echipaj  SMURD a ajuns la faţa locului, l-a găsit pe bărbat în stop cardio-respirator într-o baltă de sânge, dar nu l-a mai putut resuscita. 
 
La audieri, poliţiştii nu s-au putut înţelege prea bine cu femeia, aflată în stare de ebrietate, care  a susţinut tot timpul că nu ştie ce s-a întâmplat şi că soţul s-ar fi sinucis. 
 
Oamenii legii au luat în calcul şi această ipoteză, dar au avut şi suspiciuni cu privire la sinceritatea femeii, mai ales că vecinii au afirmat că obişnuia să-şi bată soţul imobilizat la pat.  
 
 Au reţinut-o, iniţial, pentru 24 de ore, iar marţi a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile, după ce medicul legist a stabilit că rana bărbatulu nu putea fi provocată prin sinucidere.
 
La autopsie s-a constatat că bărbatul avea o rană adâncă de peste 10 centimetri, care i-a străpuns aorta şi plămânul drept și că lovitura a fost una foarte puternică
 
 
 
 
 
 Sursa foto: Libertatea

Comentarii