...
  • marți, 17.07.2018
Publicitate
Slider

Șofer amendat după ce l-a amenințat pe un altul cu un pistol de jucărie

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Izabela Moiceanu     Data: 15 septembrie 2017

 

 

bmw 1

O șicană în trafic între doi șoferi a degenerat în amenințări cu arma, ce-i drept de jucărie.  

După ce s-au claxonat reciproc, conducătorul unui BMW, în vârstă de 28 de ani, a scos un pistol și l-a îdreptat spre șoferul celeilalte mașini, în vârstă de 38 de ani, amenințând că îl împușcă.

„(…) Un şofer de nota 10, după ce că era să intri în mine, tot tu mă înjuri şi pe de altă parte scoţi un pistol şi îl îndrepţi spre mine, dar ţi-a fost frică să apeşi pe trăgaci. L-am urmărit până în peco ca să pozez escorta”,  a scris pe pagina de Facebook Info Trafic Pitești, conducătorul auto  amenințat, care a postat și fotografii cu celălalt șofer, vizavi de comportamentul căruia a anunțat Poliția.

Prins de oamenii legii, șoferul BMW-ului a recunoscut că i-a arătat celuilalt o armă, însă a spus că era vorba de pistolul de jucăriei al nepoatei sale.
Asta nu l-a scăpat însă de amendă pentru gesturi amenințătoare sau jignitoare la adresa celorlați participanți la trafic

„Sesizarea a fost făcută acum două zile, la 112. Un bărbat a anunțat că a fost amenințat cu ceva ce semăna a fi un pistol.  Azi noapte, celălalt șofer a fost identificat, a fost audiat, a recunoscut că i-a arătat un pistol de jucărie. Reclamantul nu a  dorit să depună plângere pentru amenințare și a fost sancționat contravențional cu amendă de 1305 lei. Dacă exista plângere, s-ar fi deschis dosar penal”, a declarta, pentru Jurnal de Argeș, agentul principal de Poliție Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș.

 Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești

Etichete: ,

Discuții