...
  • joi, 16.08.2018
Publicitate
Slider

Șoarece în vitrina cu carne la Kaufland. Compania își cere scuze

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Iustina Harco-Burcea     Data: 28 februarie 2018

20180228 105427După imaginile șocante surprinse în supermarketul Kaufland din Curtea de Argeș, unde un șoarece se plimba nestingherit printre bucățile de carne din vitrină, compania a reacționat, cerându-și scuze public pentru situația ivită.

Reprezentanții Kaufland au transmis că au fost restabilite condiţiile igienico-sanitare în magazinul din Orașul Basarabilor, toate produsele din vitrina frigorifică fiind retrase pentru a fi distruse.
Culmea, potrivit companiei, o intervenție de deratizare, dezinsecție și dezinfecție ar fi avut loc în supermarketul respectiv în urmă cu doar cinci zile și nu ar fi fost constatate deficiențe.
„Ne cerem scuze clienților pentru incidentul regretabil din Curtea de Argeș. Am retras imediat toate produsele din vitrină pentru distrugere, am restabilit condițiile igienico-sanitare necesare desfășurării activității și, în același timp, am solicitat o intervenție urgentă a firmei cu care colaborăm pentru deratizare. Precizăm că lunar au loc proceduri pentru deratizare, dezinsecție și dezinfecție în toate magazinele noastre, derulate prin intermediul unor companii specializate. Ultima intervenție de acest tip a avut loc în urmă cu numai 5 zile în magazinul din Curtea de Argeș și nu au fost găsite deficiențe.
Vă asigurăm că tratăm cu maximă seriozitate incidentul și, suplimentar, pentru a ne asigura prin toate mijloacele că cele mai înalte standarde igienico-sanitare sunt respectate, vom relua școlarizarea angajaților din acel magazin”, a transmis Kaufland.

Comentarii