...
  • joi, 19.07.2018
Publicitate
Slider

Să râdem cu PNL Argeş! La întâlnirea cu oamenii de afaceri au lipsit… oamenii de afaceri

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Isabela Moiceanu     Data: 19 iulie 2017

3 01# Explicație neconvingătoare a președintelui Adrian Miuțescu: „Ne-au rugat să nu facem publică prezența, ce persoane, cine, ce firme”
Organizația Oamenilor de Afaceri din cadrul PNL Argeș a organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Pitești, o întâlnire cu antreprenorii, anunțată ca o legătură între politic și economic, în vederea găsirii de soluții la problemele întreprinzătorilor. Deşi PNL-ul  a prezentat acţiunea ca pe un succes, am aflat că de la întâlnire au cam lipsit tocmai… oamenii de afaceri.

Pozele postate pe FB i-au dat de gol pe liberali

3 02Jurnal de Argeş i-a solicitat  preşedintelui PNL Argeș, Adrian Miuţescu, câteva exemple de întreprinzători prezenţi la întâlnire, nume pe care liderul liberal n-a putut să ni le prezinte, din motive, sugerează domnia sa, obiective, cum că dacă le-ar da numele respectivilor, ei ar fi prigoniți și fugăriți de PSD. În realitate, abia dacă îi puteai număra pe degetele de la o mână pe oamenii de afaceri veniți la întâlnire, care și aceia erau cu carnet de partid liberal. În pozele de la evenimentul organizat la hotel Victoria, postate pe FB de un membru al PNL Argeș, se poate observa că unele scaune sunt goale și, în afara invitatei din prezidiu, deputata Hildegard Brandl venită de la București,  singurii „oameni de afaceri” sunt… președintele Adrian Miuțescu și deputatul Dănuț Bica. Iar în sală se evidențiază, tot ca oameni de afaceri, probabil, că alții nu vedem, primarul de la Valea Iașului, Nicolae Barbu, trezorierul PNL Argeș, George Malacu și consilierul local de la Pitești, Florin Gardin. 

Adrian Miuțescu: „Dacă le fac publică participarea, le fac probleme cu PSD-ul. Să se ducă ăia să-i controleze?”

3 03„Asta nu vă pot spune, pentru că ei ne-au rugat să nu facem publică prezența tuturor celor care au fost de față. Tocmai de asta noi am făcut întâi întâlnirea și abia apoi o conferință de presă. Ne-au rugat ca să fie o discuție tehnică. Au ținut să nu facem publică prezența lor, ce persoane, cine, ce firme. Trebuie să respectăm și rugămintea lor. Au fost în jur de 80 de oameni de afaceri, reprezentanți de firme. Dintre ei, membri PNL, cam vreo 35-36, iar restul, nemembri. Cam jumate-jumate. Despre ceilalți, care nu sunt membri PNL, nu pot să știu dacă sunt membri în alt partid. Vă dați seama, cu atât mai mult, nu pot să vă dau nume din rândul acestora. Oamenii m-au rugat ceva, iar eu să le fac publică participare, să le fac probleme cu PSD-ul. Să se ducă ăia să-i controleze?! Eu cred că dumneavoastră vă dați bine seama că oamenii nu vor să-și creeze probleme legate de modul cum lucrează PSD-ul, cum îi  prigonesc şi ce le face. Ei au venit, evident, să discute nemulţumirile lor faţă de Guvernare. Şi atunci, ce să facem, să-i dăm pe mâna ăstora pe care i-au criticat? Nu putem să facem asta.”, a explicat Adrian Miuțescu.

Tot de la Miuţescu citire: „N-am făcut invitaţii la AOA şi Camera de Comerţ”

„Nici n-am invitat din partea AOA… Noi n-am făcut invitații pe structuri AOA,  Camera de Comerț… Am invitat pur și simplu patroni, acționari, oameni care știam că sunt și de dreapta sau care au o aplecare pentru partea dreaptă a eșicherului politic, ca să zic aşa. Ne-am consultat și am zis că e bine să facem o întâlnire cu cei care sunt de dreapta și nu pe structuri… Altfel o făceam la AOA, nu mai făceam la PNL. Am încercat, totuși, să nu-i dăm o politizare. Eu nu am fost organizator, am fost invitat. Acțiunea a fost a organizației interne a PNL, mai precis a domnului Voicu”, a mai spus liderul PNL Argeș.

Discuții