...
  • miercuri, 18.07.2018
Publicitate
Slider

Puştii de la FC Argeş 1953 aşteaptă să fie şi ei încurajaţi de galeria alb-violetă

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: M.I.     Data: 25 octombrie 2017

13 galerieEchipa suporterilor și a fostelor glorii alb-violete, FC Argeș 1953 Vulturii Alb-violeți, merge mai departe prin prestația foarte bună a puștilor născuți în anul 2007 în cadrul Campionatului județean juniori E, 6+1. Demn de reținut că până acum trupa alb-violetă pregătită de Adrian Dulcea are înregistrate numai victorii categorice, gen 9-2 cu echipa din Curtea de Argeș, 15-0 cu Școala Nicolae Dobrin, 12-2 cu CN Dinicu Golescu din Câmpulung sau 15-0 cu Real Bradu.
În ultimele etape alb-violeții au trecut și de Deportivo Mălureni cu 6-0 în deplasare și de Sporting Pitești, scor 12-1. În plus, trebuie amintit că echipa este susținută financiar integral de membrii și membrii fondatori ai FC Argeș 1953 Vulturii Alb-violeți, însă de curând oficialii acestui club au depus cerere de finanțare către Primăria și Consiliul Local Pitești pentru anul 2018.
„Avem o grupă extraordinară, cu puști talentați, iar rezultatele spun totul despre valoarea lor. Vă spun sincer că dacă ar fi susținuți și de suporteri ar fi cu totul altceva. De fapt, chiar ei ne-au transmis că îi așteaptă pe stadion pe suporteri și la meciurile lor, nu numai la cele ale echipei Primăriei”, ne-a declarat un oficial al FC Argeș 1953 Vulturii Alb-violeți.

Discuții