...
  • sâmbătă, 18.08.2018
Publicitate
Slider

Posturi de polițiști și personal contractual scoase la concurs

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Izabela Moiceanu     Data: 12 ianuarie 2018

Politie Foto Gandul

Poliția Română scoate la concurs  cinci posturi de polițiști și personal contractual.

„Știm că în aceste zile meseria de polițist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un polițist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ți facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar așa, dar îți promitem că, și în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa.

Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să știi că, din echipa Poliției Române fac parte oameni pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au liniște până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor.

Poate că nu suntem perfecți, poate că avem multe defecte, dar cu siguranță suntem profesioniști, iar rezultatele obținute vorbesc de la sine.

De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândește–te și pune în balanță dacă munca de ani de zile a unor oameni excepționali poate fi ștearsă cu buretele de o persoană”, așa sună anunțul Poliției Române.

Pentru posturile din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș:
https://ag.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Pentru posturi din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române:
https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Sursă foto: Gândul

Etichete:

Comentarii