...
  • luni, 16.07.2018
Publicitate
Slider

Pompierul rănit în incendiul de la Topoloveni a fost transferat la București

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Iustina Harco-Burcea     Data: 10 ianuarie 2018

pompieri incendiuPompierul care a suferit arsuri de gradele unu şi doi la piciorul stâng în timpul intervenţiei pentru lichidarea incendiului izbucnit, marți seară, la cele două hale de producție din Topoloveni a fost transferat la Spitalul Floreasca din capitală.

Pompierul s-a rănit după ce a călcat într-o tavă cu ulei încins, având arsuri pe 4 la sută din suprafaţa corporală. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure, starea acestuia este stabilă.
„Nu sunt răni grave. Colegul rănit a suferit arsuri de gradul I și II la membrul inferior stâng. A fost transferat la București, la Spitalul Floreasca, nu pentru că ar avea răni grave, ci pentru că acolo există personal de specialitate”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, Mădălina Epure.
Vă reamintim că seara trecută, în jurul orei 18.00, un incendiu violent a cuprins două hale de producție de la fabrica de conserve din Topoloveni, deținută de omul de afaceri libanez Mohammad Murad. Focul ar fi pornit de la o friteuză industrială. Incendiul s-a extins rapid din cauza cantităţii mari de ulei care s-a aprins.
Pentru stingerea incendiului au intervenit nouă autospeciale cu apă şi spumă și două autoscări de intervenție la înălțime, două ambulanțe SMURD și șase autospeciale de primă intervenție și comandă. Din complexul de șase hale, au ars două hale pe o suprafață de aproximativ 3.000 mp. Pentru celelalte spații, pompierii au constituit un dispozitiv de protecție.
În această dimineață, la ora 09.00, pompierii încă se mai luptau cu flăcările. O autospecială ISU acționa pentru lichidarea unor focare existente în interior, în locuri greu accesibile, dar fără pericol de propagare.

Discuții