...
  • luni, 20.08.2018
Publicitate
Slider

Polițiștii rutieri din Argeș au aplicat sancțiuni contravenționale record

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Marius Ionel     Data: 27 decembrie 2017

rutier polÎntr-o singură zi, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 12.165 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 5 permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, l-au depistat pe S.I., de 44 de ani, din comuna Stolnici, care conducea un moped aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Ștefănești, au depistat pe D.E., de 33 de ani, din Mioveni, care conducea pe raza orașului Ștefănești un autoturism care nu era înmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal.

M.I.

Comentarii