...
  • luni, 24.09.2018
Publicitate
Slider

Piteștean condamnat pentru tâlhărie și șantaj

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Izabela Moiceanu     Data: 12 martie 2018

arestat2

Condamnare în cazul unui tânăr din Piteşti acuzat de şantaj şi tâlhărie. Ionuţ Marius Niţă, de 26 de ani, a primit, la sfârșitul săptămânii, o pedeapsă de un an şi 6 luni, pentru şantaj, respectiv 2 ani pentru tâlhărie, urmând să execute pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare, precum şi pedeapsa complementară a interzicerii pe o perioadă de 2 ani a exercitării drepturilor. 

În 2015, după ce s-a despărțit de iubită și amenințat-o că va face publice filmările compromiţătoare pe care i le făcuse fetei în timpul relaţiei lor, asta dacă nu-l va plăti.

Oamenii legii au organizat un flagrant. Au marcat  banii pe care îi ceruse tânărul ( 1.400 de lei) şi i-au dat fetei, care s-a întâlnit cu bărbatul într-un restaurant.

 La întâlnire, Ionuţ Marius Niţă i-a smuls fetei telefonul din mână şi a plecat cu el, fără să ia însă şi banii. A fost umediat ridicat de poliţişti.

Procesul a început în mai 2017 și, pe  fond, s-a încheiat la finele săptămânii trecute. Decizia nu este definitivă. Am motivarea instanței.

Etichete:

Comentarii