...
  • sâmbătă, 21.07.2018
Publicitate
Slider

Persoană dispărută: O femeie din Cocu, Argeș

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Mari Tudor     Data: 13 aprilie 2018

persoana disparutaÎntr-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș anunță absența inexplicabilă a unei femei din Cocu, județul Argeș. În data de 15 martie a.c., o femeie în vârstă de 42 de ani, Arvat Dorina, din Piteşti, a părăsit din proprie inițiativă incinta Spitalului Judeţean Argeş, unde se deplasase cu ambulanţa. Femeia nu s-a mai întors la adresa unde locuia fără forme legale, din comuna Cocu, judeţul Argeş, sau la adresa de domiciliu.

Persoana în cauză a fost văzută ultima dată în zona Gării Piteşti, de unde intenţiona să se deplaseze spre municipiul Bucureşti.
Când a fost văzută ultima oară, femeia purta un pulover de culoare roșu, pantaloni tip sport de culoare verde și cizme din cauciuc de culoare albastră. Femeia are 1,70 m înălţime, constituţie astenică, ochi caprui, păr lung de culoare șaten, ten deschis.

Persoanele care au văzut-o sau dețin informații despre persoana dispărută sunt rugate sa anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie.

Discuții