...
  • miercuri, 15.08.2018
Publicitate
Slider

O nouă fumegație se observă în zona Cetății Poenari din localitatea Arefu

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Marius Ionel     Data: 01 mai 2018

fumegatie poenariAstăzi, printr-un apel la 112, pompierii argeșeni au fost sesizați de faptul că o nouă fumegație se observă în zona Cetății Poenari din localitatea Arefu.

La fața locului s-au deplasat imediat două echipaje de pompieri de la Detașamentul Curtea de Argeș și ofițerul de serviciu pe inspectorat, care au constatat faptul că există o fumegație pe partea de nord a versantului, într-o zonă inaccesibilă forțelor de intervenție, aceeași care se manifesta și săptămâna trecută.

Au fost anunțate Primăria Arefu, Ocoalele Silvice, IJJ și IPJ, care alături de pompieri să execute monitorizarea zonei și să intervină dacă situația o impune.

De asemenea, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, au fost deplasate la fața locului o autospecială de stingere și autoscara mecanică. Având în vedere numărul mare de turiști aflați în zonă în aceste zile, ISU Argeș recomandă să se manifeste prudență, să se evite deplasarea în zona incendiului, iar dacă aceasta este absolut necesară, să respecte indicațiile autorităților. În funcție de evoluția situației, se vor lua măsurile ce se impun.

M.I.

Comentarii