...
  • duminică, 22.07.2018
Publicitate
Slider

O asistentă de la Psihiatrie s-a folosit opt ani de o diplomă falsă de bac pentru un loc călduţ la Primăria Lunca Corbului

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Izabela Moiceanu     Data: 10 mai 2018

20 diploma falsaCorina Natali Gătejanu (fostă Anton, iar anterior, Ene) este cercetată pentru fals și uz de fals după ce a fost reclamată că timp de opt ani, între  2007 și 2013, a ocupat un post de funcționar public la Primăria Comunei Lunca Corbului, în baza unei diplome de bacalaureat false, în condițiile în care la vremea aceeia femeia avea doar  8 clase. Corina Natali Gătejanu este acum asistentă medicală la secția Psihiatrie a Spitalului Județean Argeș. A luat bacul abia în 2016, dar spune că la Primăria Lunca Corbului a lucrat pe un post pentru studii gimnaziale. Secretarul Primăriei Lunca Corbului  o contrazice și spune  că femeia a fost angajată  pe un post ce necesita studii liceale și că la momentul angajării, în 2007 (n.red.- când nu absolvise nici măcar liceul), a depus la dosar o diplomă de bacalaureat (foto).

„La data de 21.11.2013  am sesizat verbal faptul că numita Anton Corina Natali a folosit acea diplomă de bacalaureat, seria N nr. 0160329, cunoscând faptul că prin falsificare denaturează adevărul, la Primăria Lunca Corbului,  loc unde, cu ajutorul acestei diplome falsificate, a reuşit să se angajeze într-o funcţie publică. Şi la această dată, numita Anton Corina Natali,  actualmente Gătejanu Corina Natali, beneficiază de falsul şi uzul de fals sesizat de către mine  încă din anul 2013, în sensul că o mare perioadă de timp a lucrat ca funcţionar public în cadrul  Primăriei  Lunca Corbului, câştigând un venit nemeritat şi acumulându-se vechime şi spor aferente la salariu. Actualmente numita Gătejanu Corina Natali lucrează la Spitalul Judetean Argeș ca asistentă, beneficiind de falsul şi uzul de fals  în formă continuată, în sensul că  drepturile salariale sunt date cu beneficiile anterioare (spor vechime) în mod nemeritat. Solicit cercetarea cu celeritate a faptelor penale (fals în înscrisuri oficiale, uz de fals săvârşite de către numita Ene Corina Natali, ulterior, Anton Corina Natali, actualmente Gătejanu Corina Natali, şi luarea măsurilor penale)”, se arată în plângerea depusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, de către Ileana Anton, fosta soacră a Corinei Natali Gătejanu.
Contactată de  Jurnal de Argeș, Corina Natali Gătejanu a recunoscut că a obținut diploma de bacalaureat abia acum doi ani, în 2016,  la Liceul Astra Pitești, și că în 2007, când s-a angajat la Primărie, nu absolvise încă liceul, dar că n-a folosit niciodată o diplomă falsă, afirmând că totul este doar o născocire a familiei fostului său soț
„Am lucrat la primărie cu studii gimnaziale. E o chestie de răzbunare, am avut o viață foarte grea, am luat-o de la capăt, am copii… Ei merg în continuu cu răzbunarea…  Eu am făcut Liceul Industrial Astra -Pitești, Școala postliceală FEG…. Nu a existat nicio ilegalitate”.
Invitată la redacția Jurnal de Argeș, femeia a precizat că a divorțat în urmă cu câțiva ani,  după ce soțul a lovit-o  în mai multe rânduri și că, de atunci, familia fostului său soț îi face viața un calvar.
 „Fostul soț este alcoolic, a fost internat la psihiatrie, şi la Vedea, şi la Piteşti. Uitați-vă, sunt tăiată pe mână, pe față. Nici pensia alimentară n-o plătește. Îmi face fel de fel de denunțuri, am fost anchetată de DNA, mi-a luat totul”, a declarat, la redacția Jurnal de Argeș,  Corina Natali Gătejanu, afirmând că sesizările făcute pe numele ei sunt doar o răzbunare a familiei fostului său soț, precizând încă o dată că nu s-a folosit niciodată de vreo diplomă falsă, mai ales că, potrivit propriilor declaraţii, pentru postul ocupat  la Primăria Lunca Corbului ar fi fost suficiente studiile gimnaziale, pe care le avea la acel moment.

Oficialii primăriei o contrazic: „A  fost angajată în funcţia pentru studii liceale, cu diplomă de bacalaureat”

Primăria Lunca Corbului confirmă, pentru Jurnal de Argeş, că femeia s-a angajat pe un post pentru studii liceale, folosindu-se chiar de diploma de bacalaureat cu seria și numărul amintite,  eliberată în august 1997 (dată la care, potrivit celor recunoscute chiar de Corina Natali Gătejanu, nu absolvise liceul).
 „În 2007, la dosarul de angajare a fost depusă diploma de bacalaureat  seria N nr. 0160329. A fost angajată în funcţia de casier debutant, funcţie pentru studii medii, care înseamnă studii liceale,  începând  08.01.2007.  De la 01.01.2015 s-a suspendat contractul individual de muncă  al doamnei Ene Corina Natali, pentru concediu de creştere copil. La 1 august 2016 încetează contractul ca urmare a demisiei”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, Luminița Burcea, secretarul Primăriei Luinca Corbului.

 

Comentarii