...
  • duminică, 22.07.2018
Publicitate
Slider

Noul Duster poate fi achiziţionat de la Delta Plus

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: D.G.     Data: 14 decembrie 2017

17 01Vineri seara, noul Duster a fost prezentat de către Delta Plus, unul dintre cei mai puternici concesionari Dacia din Argeș și din regiune. La eveniment au fost prezente zeci de personalități, printre acestea numărându-se Cornel Brezuică – președinte al Administrației Fondului pentru Mediu, senatorul Ion Popa, deputatul Nicolae Velcea, Dan Lazăr-director Com Divers Auto, Cornel Popescu-director Muzeul Județean Argeș și Marian Rădulescu-director adjunct Poliția Locală Pitești.
Evenimentul s-a realizat într-un cadru festiv, cu un show de dezvăluire a noului Duster asigurat de trupa Star Fix și NRG Events – Sound&DJ. Noul Duster, ce poate fi achiziționat la prețuri între 12.300 și 20.000 de euro, are foarte multe dotări în premieră ce vor face cu siguranță din el un model foarte vândut.
17 02Fidel identităţii mărcii sale, noul Duster propune mai multe echipamente decât predecesorul său. Iată câteva exemple de dotări: direcţie asistată electric, volan reglabil pe înălţime şi în adâncime, climatizare automată, intrare keyless + demaraj fără cheie, avertizor pentru unghiul mort, camera multiview (4 unghiuri: față, spate, laterale), asistenţă la pornirea în rampă HSA (Hill Start Assist), sistem de control la coborâre (HDC – hill descend control).
Dacia Duster a fost lansat în 2010 şi s-a dovedit a fi un mare succes, fiind comercializat în nu mai puţin de 44 ţări. Peste un milion de Dustere au fost vândute sub marca Dacia, devenind astfel un best-seller în toate cele patru colţuri ale lumii şi al treilea cel mai bine vândut SUV din Europa.

Etichete: ,

1
Comentarii

Robert

Da, desigur. Si a luat doar 3 amarate de stele la testul de siguranta Euro NCAP. Prefer pentru mine si familia mea o masina straina dar mai sigura. Asta nu spuneti dragi jurnalisti ? Nu este in interesul Argesenilor sa stie cat de sigura este aceasta masina in caz de „doamne fereste” accident ?