...
  • duminică, 23.09.2018
Publicitate
Slider

Mihăiță Ianovschi, antrenor la selecționata de fotbal a României Under 17

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Marius Ionel     Data: 29 ianuarie 2018

ianovschi 17Federația Română de Fotbal anunță faptul că Sorin Colceag nu va mai ocupa funcția de selecționer al reprezentativei U17 a României, formată din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2001.

Decizia vine ca urmare a unei analize făcute în cadrul Comisiei Tehnice a FRF, după turneul amical din Turcia, acolo unde echipa antrenată de Sorin Colceag a pierdut primul meci contra reprezentativei Semilunei cu scorul de 6-2 și a remizat în al doilea joc contra aceleiași formații, 0-0.

Membrii Comisiei Tehnice i-au recomandat Directorului Tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, schimbarea selecționerului, iar în urma acestei decizii Sorin Colceag a fost eliberat din funcție. Acesta va rămâne mai departe în cadrul Școlii Federale de Antrenori.

Noul staff al naționale U17 este format din Aurel Țicleanu – coordonator, Adrian Văsâi și Mihăiță Ianovschi, antrenori.

Următoarea acțiune a echipei naționale U17 va avea loc în Cipru, acolo unde tricolorii vor disputa două meciuri amicale cu reprezentativa gazdă, pe 27 februarie și 1 martie.

Reprezentativa Under 17 va juca în luna martie la Turul de Elită al Campionatului European Under 17, din Anglia. Tricolorii vor face parte din Grupa 7, alături de Israel, Ungaria, și Slovenia. Turneul va fi găzduit de Ungaria și se va desfășura în perioada 22-28 martie 2018 conform următorului program:
22 martie 2018: Israel – România
25 martie 2018: Ungaria – România
28 martie 2018: România – Slovenia.

M.I.

Comentarii