...
  • duminică, 22.07.2018
Publicitate
Slider

Mesaje tulburătoare la moartea Cristinei Manea: „Pentru noi vei rămane pentru totdeauna o învingătoare”

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Izabela Moiceanu     Data: 11 ianuarie 2018
manea
Miercuri, cei care au iubit-o și au sperat că se va vindeca, au aflat o veste cutremurătoare. Cristina Manea, tânăra căreia doctorii i-au descoperit un cancer cu metastaze chiar în ziua în care a devenit mamă, a murit la o clinică din Turcia. Tratamentului care-i dădea tinerei 50% şanse de supravieţuire n-a reușit,  iar visul ei de a-și vedea fetița crescând s-a stins odată cu ea.
 
„Încrezătoare, veselă mai mereu, Cristina Manea om cu caracter de fier, calități pe care greu le întâlnești la cineva. Nimeni nu o să te uite, deseori un exemplu pentru toți care te-au cunoscut. Ne vom revedea odată, Dumnezeu să te odihnească în pace, fată frumoasă!”, este unul din sutele de maje lăsate pe Facebook după aflarea veștii.
 
„Drum bun suflet frumos, îngerii sa te aibă in paza lor, iar tu să îți veghezi îngerașul tău de acolo, de sus”, a mai scris cineva pe pagina Cristinei, iar de ieri, mesajele tulburătoare tot curg. 
 

„La ora 16.00, sora mea, Cristina Manea, o să ajungă acasă unde o să fie ţinută până sâmbătă 13/01, când o să fie înmormântată. La Băbana, în satul Băbana, Nr. 82, puteţi veni să îi aprindeţi o lumânare”, este anunţul postat pe Facebook de fratele Cristinei.
 

Comentarii