...
  • miercuri, 18.07.2018
Publicitate
Slider

Merită să-l citiţi! Raport de activitate ieşit din comun al consilierului judeţean Cătălin Bulf

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: A.C.     Data: 10 mai 2018

3 BulfConsilierul județean PMP Cătălin Bulf  a înaintat un raport de activitate ieșit din comun pe anul 2017. Chiar din start, de la motto-ul sugestiv: „Avem majoritate, nu ne trebuie minte”, politicianul de opoziție se referă pe ton critic la prestația întregului legislativ județean, dar mai ales la conducerea executivă. Vi-l prezentăm, în integralitate, mai jos.

“Prezenţa:
– Am fost prezent la toate ședinţele ordinare ale Consiliului Județean Argeș.
– Am lipsit la patru ședințe extraordinare ale Consiliului Județean Argeș, din motive obiective.

Constatări:
– În Consiliul Județean Argeș nu se discută despre eficiență, profit sau investiții care pot contribui, după finalizare, la creșterea veniturilor la bugetul consiliului.
– Conducerea Consiliului Județean Argeș nu este una rațională, ci  una „glandulară”,  aplicând legea după criterii subiective;
– Președintele Consiliului Județean Argeș are un complex de inferioritate managerială, care l-a condus la luarea unor decizii nefavorabile cetățeanului:
– a interzis accesul presei  la ședinţele  comisiilor Consiliului Județean;   
–  nu acceptă dezbateri în plen, profitând de o prevedere regulamentară  care-i permite să întrerupă discursul oricărui consilier ;
– aplicarea legii, în Consiliul Județean, este o opțiune, nu o obligație;
– la toate sesizările înregistrate, răspunsul președintelui Consiliului Județean este la „mișto”, ocolind problema expusă prin citarea unor paragrafe din lege;
– transparența decizională este „zero” ;
– scăderea bugetului Consiliului Județean Argeș pe anul 2018, cu 12% față de anul 2017, este considerată un succes managerial.

Acţiuni:
– Am intentat acțiunea înregistrată cu nr. 3962/109/2017, pentru lipsa de transparență decizională.
– Am votat împotriva  măririi taxelor de colectare  a gunoiului, considerând  că este un procedeu de  colectat bani suplimentar pentru susținerea majorării nejustificate a salariilor.
– Am votat împotriva proiectului Molivișu. Raportul tehnic prezentat este întocmit superficial și cu dedicație.

Propuneri:
– Eliberarea din funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș,  a d-lui Manu Dan și numirea unui nou președinte;
– Punerea la dispoziția consilierilor județeni a tuturor informațiilor necesare luării unor decizii corecte, nu informații secvențiale și pe alese (vezi cazul Badea).
– Modificarea regulamentului Consiliului Județean, astfel încât orice consilier să poată explica punctul de vedere fără teama că va fi întrerupt  de neînțelegerea președintelui CJ.

P.S. Vă prezint metoda „managerială” MANU-PSD: Metoda Micilor

Stimați argeșeni, dacă la serbările câmpenești, organizate de primarii PSD sau de Consiliul Județean Argeș, veți primi de anul acesta 8 mici gratuit, în loc de 4 mici, ca până acum, să nu vă închipuiți că stima PSD Argeș pentru dumneavoastră a crescut, ci că aceasta este modalitatea pe care actuala coaliție PSD-ALDE din administrația locală o folosește pentru a va amaneta viitorul vot, în vederea eliminării din  Consiliul Județean a  partidelor de opoziţie.
Cu stimă,
Consilier Județean,
Bulf Cornel Cătălin”

Discuții