...
  • duminică, 19.08.2018
Publicitate
Slider

Mandat executat de polițiștii argeșeni

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Marius Ionel     Data: 17 ianuarie 2018

mandat poliÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 148 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 46.305 lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 8 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în data de 16 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, împreună cu polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Topoloveni, privind pe F.I.C., de 25 de ani, din comuna Leordeni, condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Bărbatul a fost încarcerat.

M.I.

Comentarii