...
  • joi, 19.07.2018
Publicitate
Slider

JYSK a inaugurat un nou magazin la Curtea de Argeş

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: F.Silvestru     Data: 30 mai 2018

12 jyskJYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decoraţiuni şi textile, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, a inaugurat recent cel de-al 58-lea magazin din ţară, în Curtea de Argeş, cu o suprafaţă totală de 1.000 de metri pătraţi.

„Suntem în plin proces de expansiune, iar un pas important în acest proces este inaugurarea noului magazin JYSK din Curtea de Argeş. Este cel de-al 6-lea magazin pe care îl deschidem în acest an. Vom avea o vară plină, deoarece avem în plan mai multe deschideri în oraşe în care nu suntem încă prezenţi, dar şi în oraşe în care avem deja magazine”, a declarat legat de acest eveniment Iraida Paiuc, marketing manager JYSK România, companie care a inaugurat anul trecut 15 magazine pe piaţa locală. JYSK a intrat pe piaţa din România în anul 2007, odată cu inaugurarea primului magazin, de la Oradea.
Reţeaua numără în prezent magazine în oraşele Bucureşti, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgovişte, Constanţa, Cluj-Napoca, Deva, Dorohoi, Galaţi, Oradea, Piteşti, Mediaş, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureş, Timişoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoşani, Focşani, Piatra Neamţ, Hunedoara, Făgăraş şi Balş. JYSK România a realizat în anul financiar 2016/2017 (încheiat la 31 august 2017) o cifră de afaceri de 363 milioane lei (aproximativ 79 milioane euro), mai mult cu 63% faţă de anul financiar anterior.
De asemenea, compania a finalizat anul financiar 2016/2017 cu un profit de 54 milioane lei (11,7 milioane euro), în creştere cu 97% faţă de exerciţiul financiar precedent.

Etichete: ,

Discuții