...
  • marți, 17.07.2018
Publicitate
Slider

Internship plătit la DRÄXLMAIER Piteşti

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Jurnal de Arges     Data: 08 noiembrie 2017

10 lisaO nouă generație de studenți este așteptată în cadrul Programului de Internship 2018, lansat de DRÄXLMAIER Pitești pentru Departamentele IT şi Inginerie. Tinerii vor avea șansa să facă primii pași în carieră într-un mediu multinațional, punând în aplicare teoriile acumulate la facultate cu ajutorul specialiștilor din companie.

Este deja cunoscut faptul că DRÄXLMAIER Piteşti dezvoltă, de mai mulţi ani, o colaborare constructivă şi durabilă cu reprezentanţii Universităţii Piteşti. Apreciem contribuţia şi implicarea cadrelor didactice în proiectele iniţiate de companie, inclusiv programul de Internship.
Activitățile din programul de Internship încep în luna ianuarie 2018 şi se desfăşoară pe o perioadă de şase luni – studenţii care vor dovedi că își doresc să facă performanţă și se implică în activitate vor avea ocazia să beneficieze de o prelungire cu încă şase luni, sau vor putea obține chiar un loc de muncă pe termen nelimitat.
Promovând și dezvoltând astfel de programe, DRÄXLMAIER Piteşti contribuie la dezvoltarea comunităţii oferindu-le tinerilor şansa să aibă un punct solid de plecare în carieră şi dezvoltând baza de candidați din regiune.

„Aceste programe fac parte din strategia internă de recrutare și ne ajută să identificăm tinerele talente care vor contribui la dezvoltarea proiectelor viitoare ale companiei. Inovația și creativitatea specifice acestor generații sunt plusul de valoare necesar mai mult ca oricând pentru a păstra poziția de lider a companiei în era digitalizării”, a afirmat Gabriela Tarnă, Manager de Recrutare DRÄXLMAIER România.

Departamentul de Inginerie are locuri disponibile pentru interni în cadrul Departamentului Managementul Tehnic al Produsului şi în cadrul Departamentului pentru Dezvoltarea de Noi Tehnologii. Programul Internship Engineering se adresează studenţilor la Facultatea de Mecanică și Tehnologie şi la Facultatea de Științe, Educație Fizică și Informatică.
Alte locuri pot fi ocupate de studenţii care îşi doresc o carieră în domeniul IT. Specialiştii companiei îi vor ghida pe studenţi să dezvolte aplicaţii utilizând diferite limbaje de programare și să îşi însuşească elemente importante în administrarea bazelor de date şi a sistemelor de operare. Programul  Internship IT se adresează tinerilor care studiază la Facultatea de Științe, Educație Fizică și Informatică.

Experienţa de intern în cadrul companiei DRÄXLMAIER Piteşti s-a dovedit a fi extrem de utilă pentru tinerii participanți în program. „Am învățat mult lucrând alături de colegii de la DRÄXLMAIER, atât din punct de vedere tehnic cât și personal – m-au încurajat să îmi exprim ideile, să experimentez și mă bucur că am primit șansa să mă alătur echipei”, a spus Adrian Dumitraș, Administrator Windows Server.

Studenţii încep prin a prelua sarcini de dificultate scăzută şi, în funcţie de potenţial, sunt implicaţi şi în proiecte complexe. Cei mai buni interni ajung să fie angajaţi cu normă întreagă în DRÄXLMAIER Group.
Tinerii interesaţi să se înscrie în program trebuie să trimită CV-urile până pe 27 noiembrie 2017 la cariere.pitesti@draexlmaier.de, cu titlul Internship IT / Engineering 2018 sau pe www.draexlmaier.de/cariere.
Ei vor fi incluși într-o procedură de selecţie care constă în evaluarea candidaților pe baza aptitudinilor tehnice și de relaționare, a dorinței lor de dezvoltare a cunoștințelor, incluzând și un test de limba engleză.
Studenţii care vor fi selectaţi vor beneficia de un program de lucru flexibil, în regim part-time, contract individual de muncă şi un pachet de compensaţii şi beneficii.

Etichete:

Discuții