Miercuri, 17 Ianuarie 2018 13:50

Evazionistul reținut de Poliție e interpret de muzică populară Recomandat

Scris de Jurnal de Argeș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)


Teodor Viorel Sfetcu, bărbatul cercetat că ar fi făcut facturi fictive pentru achiziţii de bunuri este un cunoscut solist de muzică populară şi instru­mentist. După ce a stat o noapte a stat în arest, fiind acuzat de evaziune fiscală, săvârșită prin firma sa înființată în 2009, cântărețul a fost plasat sub control judiciar.

 
„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au continuat activităţile de urmărire penală într-un dosar complex şi au reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă pe S.T.V., de 48 de ani, din Piteşti, bănuit de săvîrşirea infracţiunii de evaziune fiscală în formă continuată. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada 1 iulie 2009 - 21 septembrie 2009, bărbatul, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale cu profil de activitate transport marfă, ar fi evidenţiat în actele contabile cheltuieli care nu aveau la bază operaţiuni reale. Prejudiciul creat prin activitatea infracţională este de peste 103.000 lei, reprezentînd impozit pe profit şi TVA“, se precizează într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş.
Pe durata controlului judiciar, Teodor Viorel Sfetcu va fi obligat să respecte anumite interdicţii impuse prin măsura instituită.

 

 Foto: curier.ro

Citit 660 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Ianuarie 2018 14:04

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.