Marți, 13 Februarie 2018 08:29

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE INFRACȚIUNI ECONOMICE Recomandat

Scris de Izabela Moiceanu
 
Marți dimineață au loc 22 percheziții, în Dâmbovița, Ilfov, Giurgiu, Argeș și Prahova, la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 1.000.000 de euro, prin evaziune fiscală și spălare a banilor.
 
"La data de 13 februarie a.c., polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Dâmbovița, Giurgiu, Argeș și Prahova, precum și de la Poliția Capitalei, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, efectuează 22 percheziții, în județele Dâmbovița, Ilfov, Giurgiu, Argeș și Prahova.
 
Acțiunea vizează destructurarea unei grupări infracționale specializate în săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare a banilor.
 
Astfel, în perioada 2014-2017, cei în cauză, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale, nu ar fi evidențiat în contabilitate venituri obținute în urma operațiunilor cu materiale reciclabile", se arată într-un comunicat al Poliției Române.
 
De asemenea, aceștia ar fi influențat obligațiile fiscale datorate bugetului de stat, în sens negativ, prin înregistrarea în evidențele contabile proprii de cheltuieli fictive.
 
Prejudiciul cauzat este de peste 1.000.000 de euro.
 
Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii din cadrul I.P.J. Dâmbovița, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.
Citit 925 ori Ultima modificare Marți, 13 Februarie 2018 08:34

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.