...
  • marți, 17.07.2018
Publicitate
Slider

Gonea cu 115 km/h în centrul Piteștiului

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Marius Ionel     Data: 05 iulie 2018

radar centruÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 178 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 47.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 11 permise de conducere şi au fost retrase două certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii Biroului Rutier Pitești l-au depistat pe P.A., de 20 de ani, din municipiul Pitești, care conducea un autoturism pe bulevardul Republicii din Pitești, fiind înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 115 km/h.

Tânărul a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.

M.I.

Etichete: , , ,

Discuții