...
  • joi, 16.08.2018
Publicitate
Slider

Fotografii şocante: consilier local la Ştefăneşti, îmbrăcat în femeie

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Marius Ionel     Data: 07 iunie 2018

4 MarianGubavu02# Lovitură în tabăra primăriţei Jenica Dumitru

Pe fondul neînțelegerilor dintre primărița Jenica Dumitru și consilierii locali PSD de la Ștefănești, ies la iveală tot felul de dezvăluiri. Zilele trecute, pe adresa de e-mail a ziarului ne-a parvenit un set de fotografii nu tocmai decente și care, din acest motiv, ne-au contrariat. Personaj principal: consilierul local Marian Gubavu (al doilea din dreapta) de la PAM. Așezați-vă comod în fotolii, că aveți ce vedea și citi!

„Bărbat în toată firea, se schimonosește în haine de femeie”

„Nu mi-a venit să cred când am văzut pe Facebook pozele pe care vi le trimit. În ele am văzut unul dintre consilierii locali, anume Marian Gubavu… Acest individ, care reprezintă comunitatea locală și care normal ar fi să fie un stâlp al moralei în oraș, se postează pe facebook în asemenea poziții hidoase și care fac de rușine comunitatea. Bărbat în toată firea, care se schimonosește în haine de femeie! Acest Marian Gubavu, deși este de la PAM, este apropiat al primăriței Ioana Jenica Dumitru și al consilierei sale, Lavinia Năstase, pe seama cărora s-a distrat la maximum toată lumea din județ în ultimul timp”. Am reprodus o parte din textul pe care ni l-a trimis un cetățean din Ștefănești, text care însoțește pozele cu consilierul Gubavu în ipostaze cel puțin penibile pentru un politician și ales local.

„Am avut o petrecere de Revelion și am avut o tematică: fetele în băieți și băieții în fete”

4 MarianGubavu03Chestionat pe tema fotografiilor în care apare îmbrăcat în femeie, consilierul Marian Gubavu ne-a declarat: „Sunt probabil niște fotografii vechi și nu au nicio treabă cu politica. Nu știu de unde le aveți… Nu știu dacă sunt eu acolo… Nu îmi aduc aminte… Nu știu! Sunt de mult, dacă probabil sunt… Deci, nu au nicio treabă cu politica… Probabil că este o petrecere privată… Dacă sunt, sunt din vechime, din tinerețile mele… Nu știu ce să vă spun… Poate în tinerețe a fost vreo tematică la o petrecere privată… Probabil că acum vreo câțiva ani, 7-8-10 ani, am avut o petrecere de Revelion pe la munte, la o cabană închiriată, și am avut o tematică: fetele în băieți și băieții în fete. Asta a fost problema, nu că am avut noi vreun fetiș… Acum vreo 7-8-10 ani știu că a fost ceva, o petrecere, dar dacă vreți să le publicați… fotografiile… nu am nimic împotrivă… Dvs. știți cel mai bine ce trebuie făcut… Atunci nu făceam politică. Eu sunt de doi ani în mandatul ăsta, care este primul și ultimul, probabil…”.

1
Comentarii

Liliana Minca

Băi, frate, mizerabili sunt oamenii, în general. E vorba de o petrecere de acum mulți ani, organizată de firma de construcții unde lucrează Marian, Masterbuild SRL. Nu văd unde e probema. A fost o petrecere supertare!