...
  • joi, 20.09.2018
Publicitate
Slider

Farmaciile Forte Vita, un brand local care ţine pasul cu granzii pieţei

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: F.Silvestru     Data: 11 octombrie 2017

12 cristiana ungureanuCristiana Ungureanu, o farmacistă care a înfiinţat în urmă cu 20 de ani Farmacia Forte Vita Farm, o afacere de familie din Piteşti, mizează în continuare pe extindere, după ce a ajuns să controleze 12 unităţi şi vrea să dea afacerea mai departe către fiul său, care a urmat profesia de farmacist.

„Băiatul meu a urmat drumul acesta, el este lângă mine în farmacie din clasa întâi, a crescut acolo. A mers la Facultatea de Farmacie şi în 2014 a devenit farmacist. Pentru el am făcut un efort financiar şi am cumpărat licenţe. Într-un singur an am cumpărat licenţe în oraş cu credit de la bancă şi a venit şi el. Este o afacere de familie, am adunat lângă mine per­soanele apro­piate să lucrăm îm­preună“, a spus Cristiana Ungureanu pentru ZF.
Ea a menţionat că lipsa farmacişti­lor pe care a simţit-o în momentul în care a început extinderea numărului de uni­tăţi a determinat-o să aducă per­sonal din oraşele vecine, acolo unde existenţa facultăţilor de farmacie a dus la saturarea pieţei. Farmaciile Forte Vita Farm au ajuns la 12 unităţi, şase la sate, şase la oraş, iar anul trecut busi­nes­sul a ajuns la 11,4 mil. lei, la acelaşi ni­vel din 2015. Piaţa este dominată de lanţurile Catena, Sensiblu sau Dona.

Comentarii