...
  • joi, 16.08.2018
Publicitate
Slider

Eugen Tomac: „Dacă s-ar face un sondaj în Parlamentul Moldovei, am constata că majoritatea parlamentarilor sunt cetăţeni ai României”

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Denis Grigorescu     Data: 18 ianuarie 2018

TomacConferinţa de presă a PMP Argeş de joi 18 ianuarie a fost onorată de oaspeţi de prim rang din PMP. Asta şi pentru că înainte de conferinţă a avut loc o întâlnire regională a PMP cu liderii din Argeş, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Teleorman, Ialomiţa şi Călăraşi. La conferinţa de presă a filialei judeţene a PMP au fost prezenţi alături de Cătălin Bulf Eugen Tomac-preşedinte executiv PMP, senatorul Gabriel Ionaşcu, deputatul Cristian Şefer şi Adrian Florescu, preşedinte PMP Teleorman.
Eugen Tomac a ţinut să remarce eforturile făcute de Cătălin Bulf pentru construcţia PMP, spunând că acesta „a investit foarte mult timp şi energie în construcţia partidului”.
Referindu-se la relaţia cu Republica Moldova şi la faptul că PMP susţine constant proiectul unirii României cu Moldova, Eugen Tomac a spus: „Dacă s-ar face un sondaj în Parlamentul Moldovei, am constata că majoritatea parlamentarilor sunt cetăţeni ai României. Unirea cu Basarabia este un proces ce se va întâmpla”.

Comentarii