...
  • joi, 19.07.2018
Publicitate
Slider

„Eu am făcut, într-adevăr, denunţul către poliţie”

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Izabela Moiceanu     Data: 21 iunie 2018

7 Molfea 1249# Recunoaște Adriana Molfea, managerul Spitalului Județean, care adaugă: „Eu constatasem fenomenul. Doar fapta am sesizat-o” # Cazul infirmierelor reţinute că eliberau adeverinţe false

Poliţiştii argeşeni au ajuns la cele trei infirmiere de la Spitalul Judeţean, reţinute luna trecută pentru luare de mită, în urma unei  sesizări venite chiar de la conducerea spitalului. Informaţia ne-a  fost confirmată chiar de managerul Spitalului Judeţean, Adriana Molfea. Aceasta ne-a spus că a alertat personal oamenii legii cu privire la ilegalităţile suspicionate în cadrul spitalului, fără să ştie exact cine şi cum elibera adeverinţele fictive  în baza cărora au fost obținute concedii medicale şi s-au făcut pensionări ilegale pe caz de boală.

„Eu sunt jurist…. Am sesizat nu neapărat angajatele, pentru că nu știam despre cine este vorba. Am primit o solicitare din partea Casei de Pensii privind confirmarea înregistrării în instituția noastră a câtorva fișe medicale care au stat la baza solicitărilor de pensionare pe caz de boală. Am verificat, am constatat că nu există, am solicitat declarațiile martorilor şi am atenționat Casa de Pensii: “Noi vă recomandăm..”. Apoi, eu am făcut, într-adevăr, denunțul către Poliție, să facă cercetări sub acest aspect. Repet, eu nu aveam de unde să știu cine le-a făcut… Eu constatasem fenomenul… Doar fapta am sesizat-o”, a declarat, pentru Jurnal de Argeş, managerul Spitalului Judeţean, Adriana Molfea. Reamintim că, la jumătatea lunii mai 2018, au avut loc mai multe descinderi în Pitești și în alte localități din Argeș, în dosare legate de infracțiuni în unități sanitare. Poliţiştii au reținut atunci trei infirmiere de la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Este vorba de Ionica Daniela Moca, Gazela Sandu şi Daniela Gabriela Gheorghe, acuzate de luare de mită.
Cel mai probabil, cele trei angajate vor fi trimise în judecată.

Discuții