...
  • miercuri, 15.08.2018
Publicitate
Slider

Dragnea, la Pitești: „Întrebarea corectă este de ce a renunțat Argeșul la ministru”

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Izabela Moiceanu     Data: 18 aprilie 2018

 

 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit astăzi la Piteşti pentru a mai calma spiritele în organizaţia Argeş. Liderul social-democraților a participat la şedinţa Comitetului Executiv, după care a răspuns întrebărilor presei. Iată ce a precizat Dragnea referitor la motivele pentru care Argeșul nu are un ministru în Guvernul Dăncilă, în ciuda rezultatelor foarte bune la alegeri pe care PSD le are, de ani buni, la nivel de județ:

„Întrebarea corectă este de ce a renunțat Argeșul la ministru. Am promis în campania din 2016 și ne-am ținut de cuvânt, domnul Șerban Valeca a intrat în guvern. Domnul Valeca a decis să nu mai fie în guvern, motivele sunt ale dumnealui. Când s-a format guvernul Dăncilă am solicitat PSD Argeș să facă propunere pentru un minister. Nu au găsit pentru acel ministero variantă foarte bună. Eu îmi mențin dorința, justificată de nivelul organizației PSD Argeș și de calitatea resursei umane, ca Argeșul să aibă un ministru, membru în guvernul României. Mai am un motiv pentru care sunt supărat. La Congres, în această organizație, nu au reușit să găsească din cauza unui om o abordare comună pentru a susține un singur candidat pentru funcția de vicepreședinte”.

Întrebat dacă acest lucru e semn de slăbiciune, Liviu Dragnea a spus:

„Nu înseamnă o slăbiciune, pentru că e vorba de un singur om. Cred că PSD Argeș ar fi putut fi mult mai dur în privința lui Cătălin Rădulescu. Să nu mai fie așa blânzi. Nu e bine să mergem pe ezitări și să stăm cu oameni care agită oamenii foarte mult. (…)I-am rugat să fie mai uniți, pentru că ei chiar sunt și au avut performanță la vot”.

Comentarii