...
  • luni, 23.07.2018
Publicitate
Slider

Diana Eftene a picat concursul de director la AFIR cu mult sub punctajul minim

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: A.C.     Data: 04 iulie 2018

3 diana eftene 1251# Ruşinică, dragă domnişorică!

Consilier județean și șefă a TSD Argeș, Diana Eftene a picat concursul de director al AFIR Argeș. Ea a ocupat până acum postul de director interimar începând din septembrie 2017, după ce fostul șef al AFIR Argeș, Gheorghe Iliescu, a ieșit la pensie.

3 Diana concurs 1251Potrivit site-ului oficial al Agenției, care a publicat rezultatele la concursul din 15 iunie, șefa tinerilor PSD-iști s-a făcut de râs în stil mare: a obținut la proba scrisă doar 50 de puncte, deși minimumul era de 70 de puncte. Astfel, Diana nici nu a mai ajuns la proba de interviu, iar instituția argeșeană care gestionează importante fonduri europene pentru investiții rurale a rămas  fără un director stabil.

Etichete: ,

1
Comentarii

Probabil ca nu a avut timp sa invete subiectele pe de rost, dar pana pe 17 are timp sa le invete sau sa si faca niste servite, poate, poate o sa fie singura candidata. Intelegeti, femeia are aranjat totul, degeaba se scrie despre ea in ziare, nu i pasa, a zis ca nu da doi bani pe ce scrie presa, scopul scuza mijloacele, este o femeie fara scrupule, de fapt o primata ca ea nu poate avea constiinta.