...
  • duminică, 23.09.2018
Publicitate
Slider

Copiii s-au jucat cu animalele la Biblioteca Judeţeană

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Carmen Frîncu     Data: 21 februarie 2018

9 copii si animaleJoi, 8 februarie, sub genericul Copii și Animale, Secția Tinerilor din Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș s-a transformat într-un loc minunat, în care necuvântătoarele au prins viață.

Animalele de companie ne fac mai buni, mai veseli, mai responsabili, mai activi, mai empatici. Prezența lor în viața noastră ne obligă să ne adaptăm în permanență, pentru că ele în permanență au nevoie de atenție, la fel ca un copil. Așa că: Pe locuri, fiți gata, jucați-vă! Iar copiii și animalele s-au jucat fericiți.
Programul s-a desfășurat în parteneriat cu EDUXANIMA, reprezentat de Andra Arsene,  și s-a derulat în două etape. Pentru început, căței și pisicuțe, mari și mici, ne-au spus pe rând ce rol au în cadrul unei familii. În incursiunea noastă, am descoperit de unde putem adopta un cățel sau o pisică, ca mai apoi să pornim la o vânătoare de indicii și de comori, tot în minunata lume a necuvântătoarelor.
 A fost prima activitate de acest gen, dar venim cu promisiunea ca, la viitoarele întâlniri, să diversificăm fauna – avem în vedere animalele protejate de lege, din grădinile zoologice și de la circ. Activitatea s-a bucurat de un real succes, principalul indicator fiind numărul mare de copii înscriși.

Comentarii