...
  • sâmbătă, 21.07.2018
Publicitate
Slider

Controale la sălile de jocuri și barurile din Curtea de Argeș

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Iustina Harco-Burcea     Data: 04 martie 2018

sala jocuriPoliţiştii de la Curtea de Argeş au controlat, în cadrul unei acțiuni menite să asigure un climat de siguranţă publică, mai multe localuri și săli de jocuri de noroc din municipiu.

Oamenii legii au acţionat pe raza municipiului Curtea de Argeș, în localurile publice, pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, preveniea şi combaterea faptelor ce aduc atingere vieții, sănătății și integrității corporale, a patrimoniului public și privat, protejarea populaţiei împotriva actelor de comerţ ilicit, precum şi depistarea persoanelor care fac obiectul muncii de poliţie. În cadrul acestor acţiuni, polițiștii au fost sprijiniți de jandami.

Au fost verificate opt societăţi comerciale cu obiect de activitate desfacerea cu amănuntul de băuturi alcoolice, alimentaţie publică şi jocuri de noroc. Cu această ocazie, au fost legitimate aproape 120 de persoane.

În urma controalelor, ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 6.900 de lei, conform Legii 61/1991R Legii 12/1990R şi Legii 349/2002.

Discuții