...
  • luni, 16.07.2018
Publicitate
Slider

Conduceau în Pitești sub influența băuturilor alcoolice

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Marius Ionel     Data: 19 martie 2018

bauti pitÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 85 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 38.075 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 17 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe M.G., de 51 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe strada Gârlei, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din C.Pen.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe M.C., de 34 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe Calea Bascovului, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

M.I.

Discuții