...
  • miercuri, 26.09.2018
Publicitate
Slider

CCIA Argeş susţine un cadru fiscal eficient, predictibil şi cât mai puţin birocratic

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: D.G.     Data: 05 octombrie 2017

18 georgeUna dintre priorităţile Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş este aceea de a fi o punte de legătură și o voce a mediului de afaceri local. În acest sens, CCIA Argeș și-a fixat un plan de întâlniri periodice al antreprenorilor din Argeș cu reprezentanții autorității locale și ai instituțiilor deconcentrate.

Miercuri, 27 septembrie, CCIA Argeș a găzduit o foarte interesantă dezbatere la care au participat reprezentanți ai Direcției Finanțelor Argeș și numeroși oameni de afaceri.  
Sala a fost plină, la întâlnire participând peste 70 de oameni de afaceri, pentru că subiectul adus în discuție a fost unul de maxim interes pentru mediul de afaceri – Plata defalcată a TVA în contextul OUG 23/2017.
Chiar dacă urmare a deciziilor luate la nivel de Parlament se pare că se va proceda la amânarea implementării generalizate a acestui act normativ, discuțiile au fost animate, atingând atât subiectul celebrei ordonanțe, dar în egală măsură cazuri și situații concrete cu care cei prezenți în sală se confruntă, în interacțiunea constantă cu autoritatea fiscală a statului.
În unanimitate, oamenii de afaceri prezenți și-au exprimat dezaprobarea pentru orice inițiative legislative de acest tip, care nu aduc niciun fel de avantaje activității lor și au pledat pentru un cadru fiscal corect și mai ales predictibil.

Comentarii