...
  • sâmbătă, 21.07.2018
Publicitate
Slider

Cătălin Rădulescu, despre retragerea sprijinului PSD Piteşti: ,,Este inadmisibil…”

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Mari Tudor     Data: 16 martie 2018

radulescu

Organizaţia locală a PSD a decis joi să retragă sprijinul politic în cazul deputatului Cătălin Rădulescu. Parlamentarul se decalară nemulțumit și spune că motivul acestei decizii este candidatura sa la nivel național împotriva deciziei Comitetului Executiv, la ședința căruia, susține el, nu a fost invitat.

Contactat de Jurnal de Argeş, Rădulescu a răspuns acuzaţiilor făcute la adresa sa, potrivit cărora ar fi prejudiciat prin candidatura sa, imaginea organizației locale PSD.

,,Au spus că sunt un parlamentar foarte bun, poate cel mai bun, că am făcut foarte multe lucruri bune pentru județ, pentru toată lumea, dar că motivul pentru care mi s-a retras susținerea este că am candidat împotriva deciziei Comitetului Executiv la care nu am fost invitat și nici nu am putut să-mi exprim candidatura și că am prejudiciat, la Congres, imaginea organizației locale a partidului”, a spus deputatul Cătălin Rădulescu.

Tot acesta susține că i-a fost aprobată candidatura pentru funcția de vicepreședinte PSD: ,,Organizația locală PSD Pitești contrazice Comitetul Executiv Național, care mi-a validat candidatura. Este inadmisibil și de necrezut. (…) N-am făcut altceva decât să respect ceea ce a validat Comitetul Executiv Național. N-am prejudiciat în niciun fel imaginea partidului.”

Deputatul susține că va contesta decizia organizației locale PSD la Comisia de Etică și Litigii, la nivel județean, apoi la nivelul Biroului Permanent Național.

Etichete: ,

Discuții