...
  • marți, 25.09.2018
Publicitate
Slider

Când și unde va avea loc slujba de înmormântare a Paulei Breazu

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Denis Grigorescu     Data: 20 septembrie 2017

foto Paula Breazu 01Una dintre cele mai puternice și apreciate femei de afaceri din Argeș, Paula Breazu a încetat din viață în noaptea de duminică spre luni, la Paris. Sicriul cu trupul neînsuflețit al Paulei Breazu va fi depus joi 21 septembrie, la ora 10, la capela Bisericii Sfânta Vineri. Vineri 22 septembrie, de la ora 12, va avea loc slujba de înmormântare la Biserica Sfânta Vineri. Peste o mie de oameni sunt așteptați vineri la slujbă, asta și pentru că sunt foarte mulți cei care au iubit-o și apreciat-o pe regretata femeie de afaceri.
Paula Breazu a intrat în afaceri în 1993, când a înființat Bella Conf, prima firmă de confecții în sistem lohn din Argeș. Firma sa a devenit în scurt timp un nume important la nivel național, având colaborări cu firme celebre de peste hotare. Paula Breazu avea experiență vastă în domeniul confecțiilor, înainte de 1989 fiind directoare la fabrica de confecții Confarg din Curtea de Argeș.
Paula Breazu a fost membru fondator și vicepreședinte în Consiliul Director al AOA Argeș, având o contribuție foarte importantă la dezvoltarea mediului de afaceri din județ în ultimele două decenii.

Comentarii