...
  • sâmbătă, 21.07.2018
Publicitate
Slider

Canadienii de la OSF Global îşi dezvoltă biroul din Piteşti

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: F.Silvestru     Data: 11 aprilie 2018

12 osf globalCompania canadiană de IT OSF Global a deschis un nou birou, la Craiova, şi va reloca echipa de la Piteşti într-un sediu mai mare, ajungând la şapte centre pe plan local, parte a strategiei de extindere la nivel naţional.

„Ca parte a strategiei noastre de expansiune, luna aceasta am deschis un nou birou în România, la Craiova, iar echipa de la Piteşti va fi relocată într-un spaţiu mai încăpător. Una dintre valorile organizaţiei noastre, «Work from anywhere, deliver everywhere» ne caracterizează pe deplin, focusul nostru fiind in primul rând pe rezultatele angajaţilor, şi nu pe locaţia din care aceştia îşi desfăşoară activitatea. Astfel, toţi angajaţii noştri au posibilitatea de a lucra remote, având un program de lucru flexibil care le oferă oportunitatea de a avea un echilibru între timpul petrecut la muncă şi viaţa personală. Însă, pentru a ajunge la acest echilibru şi a oferi o astfel de flexibilitate, un aspect important este şi crearea unui spaţiu de lucru în care angajaţii noştri pot interacţiona face-to-face, pentru a se cunoaşte mai bine”, a declarat Gerard Szatvanyi, preşedinte şi CEO, OSF Global.

Obiectivul pentru fiecare dintre birourile nou deschise este atragerea a câte 100 de angajaţi. Ambele birouri au fost proiectate şi amenajate în conformitate cu brandul OSF Global de studioul de arhitectură HTO, reprezentat la inaugurarea biroului din Piteşti de către arhitectul Gianni Nicu.  

Etichete:

Discuții