...
  • sâmbătă, 18.08.2018
Publicitate
Slider

Campanie pentru ajutorarea unui copil foarte talentat, fără posibilităţi

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: M.S.     Data: 14 decembrie 2017

20 gherzanAvocatul Cătălin Gherzan, manager la Școala și Grădinița Lexford Castel din Pitești, împreună cu ministrul secretar de stat Robert Tudorache, își unesc eforturile pentru a aduce zâmbetul pe buzele unui copil prin campania „Suflet de copil”!

Claudiu are 13 ani, locuiește în Mălureni și este al 5-lea dintre cei 8 copii ai familiei. Cu un real talent și cu multe perspective de viitor, Claudiu este component al echipei de fotbal AS Deportivo Mălureni.
Pentru Claudiu, viața nu a fost niciodată roz, neavând acces la utilitățile necesare unei vieți decente, mai ales că  provine dintr-o famile fără posibilități materiale și părinții nu au un loc de muncă.
„Haideți să fim anul acesta spiridușii Moșului și să îl ajutăm pe Claudiu să zâmbească!”, este apelul lansat de managerul de la grădinița Lexford Castel, Cătălin Gherzan.
Campania se va desfășura până pe 15 decembrie, timp în care cei care doresc să ia parte la fericirea unei familii, pot aduce la sediul Lexford Castel – Strada Petre Ispirescu nr. 5, Pitești – alimente, haine și alte lucruri pe care le credeți folositoare.

Comentarii