Web Analytics

După cum ne asigură managerul Daniel Otobâcu, la Hanul Românesc surprizele se vor ţine lanţ

de | 4.11.2010 14:47 | Actualitate

Noul restaurant Hanul Românesc, amplasat pe fosta locaţie de la Haiducu şi care urmează să-şi deschidă porţile începând cu 1 decembrie, prinde contur într-o formă complet schimbată. Echipele de constructori şi stilişti lucrează de dimineaţa până seara, astfel ca la deschidere, să ofere clienţilor o imagine cu totul specială. Patronul Daniel Otobâcu este atent la fiecare detaliu, pentru că este decis ca Hanul Românesc să se transforme din start într-o ţintă preferată pentru cei care îşi doresc o mâncare bună, gătită curat, la un preţ foarte bun şi într-o ambianţă tradiţional românească. Surprizele se vor ţine lanţ la Hanul Românesc. Una dintre ele, care va fi unică în Piteşti, se va afla chiar în sala mică, de la intrarea în local. Acolo se va amenaja o linie cu zeci de preparate care de care mai apetisante şi diversificate, din care fiecare client îşi va putea alege, după pofta inimii, ce feluri îşi doreşte, la un preţ fix, cât se poate de atractiv. Ceva cam în genul stilului de servire all-inclusive, în care îţi poţi pune pe tavă ce vrei, din gama largă de preparate prezentate. Mai mult, se va face servire şi la pachet, pentru acasă, ori pentru cei care vor să aibă un prânz delicios la serviciu. În sala mare, de 700 de locuri, unde servirea va fi “a la carte”, surprizele vor fi, de asemenea, pe măsură. În afara zecilor de preparate tradiţionale, pregătite sub coordonarea renumiţilor maeştri în arta culinară Vasile Căpraru şi Marin Sabău şi servite de hangiţele care vor da un aer aparte restaurantului, la Hanul Românesc va cânta zilnic formaţia localului, plus alte seri speciale, în care programul artistic va fi susţinut de renumite tarafuri şi solişti de prestigiu. Iar pentru seara de Revelion, va fi o petrecere de neuitat, cu un meniu pe toate gusturile şi participarea extraordinară, pentru toată noaptea dintre ani, a celebrului ansamblu folcloric Doina Oltului, format din circa 50 de solişti, instrumentişti şi trupe de dansuri populare. Managerul Daniel Otobâcu ne-a mai spus că au început deja să se primească înscrieri pentru nunţi, botezuri, mese festive şi întâlniri, la telefoanele 0757.550.000 şi 0757.660.000. Hanul Românesc va dispune de o sală de 700 de locuri, pentru marile evenimente, dar şi de o sală mai mică, de 180 de locuri. Totul sub deviza: „Să mănânci bine! Bun, curat şi sănătos!”
(M. BĂDESCU)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii