...
  • duminică, 22.07.2018
Publicitate
Slider

Bărbat din Olt depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice în comuna Lunca Corbului

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Marius Ionel     Data: 08 ianuarie 2018

volanAÎn ziua de 7 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 109 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 29.710 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 12 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în ziua de 7 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, l-au depistat pe S.M., de 38 de ani, din comuna Ipotești, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

M.I.

Comentarii