...
  • duminică, 22.07.2018
Publicitate
Slider

Administrația MGC Topoloveni face precizări după incendiul ce a distrus două hale din fabrica de la Topoloveni

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Denis Grigorescu     Data: 10 ianuarie 2018

incendiu hale topoloveniFirma MGC Topoloveni a emis un comunicat de presă legat de incendiul devastator ce a distrus marţi seara două dintre cele şase hale ale fabricii.
“Ne exprimăm regretul față de incendiul din seara de 9 ianuarie 2018 de la fabrica MGC Topoloveni și mulțumim echipajelor ISU pentru profesionalismul cu care au gestionat incidentul. Precizăm că fabrica avea toate avizele de funcționare conform legii, respectând toate normele în vigoare. Secțiile nu aveau asigurare pentru întreaga investiție făcută de-a lungul timpului. Incendiul s-a produs din cauza autoaprinderii uleiului și a cuprins secția de semipreparate congelate și secția nou inaugurată de specialități din carne, acoperind o suprafață de 6.000 de metri pătrați. Niciun angajat al fabricii nu a fost rănit. Angajații aveau instructajul privind protecția muncii și situațiile de urgență.”, precizează conducerea MGC Topoloveni.

Administrația firmei MGC Topoloveni a decis că cele două secții afectate vor fi reconstruite și tehnologizate, iar angajaţii ce lucrau acolo vor fi redistribuiţi în alte secţii: “În urma incendiului, secția de preparare conserve de legume, fructe și mâncăruri, secția de sosuri și depozitele nu au fost afectate și își vor continua din 10 ianuarie activitatea de producție și de livrare a alimentelor către clienți. Cele două secții afectate vor fi reconstruite și tehnologizate. Niciun angajat din cele două secții nu își va pierde locul de muncă. Până la momentul când secțiile vor fi repuse în funcțiune, aceștia vor fi redistribuiți în celelalte secții.”

Comentarii