...
  • sâmbătă, 21.07.2018
Publicitate
Slider

Accident rutier cu 6 victime în Poaia Lacului

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Marius Ionel     Data: 16 martie 2018

acc vcitime poianaUn echipaj cu o autospecială cu apă și spumă, două echipaje cu ambulanțele SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentele de Pompieri Pitești și Bradu au intervenit în localitatea Poiana Lacului, la un accident rutier produs între două autoturisme.

Un pompier de la Garda de Intervenție Nr. 2 Vedea, în timp ce mergea către serviciu, a oprit la accident și a acordat primul ajutor victimelor, până la sosirea echipajelor de intervenție.

În urma accidentului au rezultat 6 victime: o femeie de 41 de ani, cu traumatism toraco – abdominal și fractură la membrul superior drept, ulterior fiind preluată de către echipajul SMURD de prim ajutor, o femeie de 43 de ani, cu traumatism la coloana cervicală și ecoriații la nivelul feței, ulterior fiind preluată de către un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și o femeie de 44 de ani, cu dureri la cap, gât și torace, ulterior fiind preluată de către un echipaj SMURD de prim ajutor.ș

Celelalte 3 victime, respectiv bărbați au fost preluate de către echipajele Serviciului Județean de Ambulanță. Echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

M.I.

Discuții