...
  • miercuri, 18.07.2018
Publicitate
Slider

A fost inaugurat noul sediu al Servicii Edilitare Mioveni

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: Denis Grigorescu     Data: 23 iunie 2018

inaugurare servicii edlitareVineri, 22 iunie, în prezența primarului Ion Georgescu, a consilierilor locali, a deputatului Simona Bucura Oprescu dar și a lui Nicolae Tudose, Secretar de Stat în Ministerul Dezvoltării și director general al societății în perioada 2010 – 2017, a fost inaugurat noul sediu central al Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.
De la începutul lunii iunie, Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni își desfășoară activitatea în noul sediu din strada Carol Davila, nr. 4 (fosta centrală termică de cartier CT3, lângă clădirea Distrigaz Sud – punctul de lucru Mioveni, în zona scolii gimnaziale “Liviu Rebreanu”) o locație ce oferă condiții optime pentru desfășurarea activității curente a societății și pentru servicii moderne oferite clienților.
Fosta centrală termică de cartier CT3 a fost transformată și extinsă pe verticală cu două niveluri. Pentru extinderea pe verticală, structura existentă a parterului, alcătuită din zidărie și cadre prefabricate de beton, a fost consolidată cu elemente metalice de rezistență, iar pentru integrarea construcției în zonă s-au folosit finisaje cu registre bine definite.

servicii edilitare mioveni sediu nou

Discuții