Web Analytics
scris luni, 13.11.2017

Poliţistul Andrei Gottwald a murit de infarct

politist infarctUn tânăr poliţist din Piteşti s-a prăbuşit în plină stradă şi în ciuda eforturilor depuse de medicii de pe ambulanţă, bărbatul nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Poliţistul Andrei Gottwald a murit de infarct

Andrei Gottwald, în vârstă de 32 de ani, din Piteşti nu era cunoscut cu probleme de sănătate. Tânărul locuia în cartierul piteştean Războieni. Sâmbătă, a coborât până la magazin şi nu s-a mai întors. I s-a făcut rău, căzând în plină stradă, lângă maşină. A fost zărit de un cunoscut, care a sunat imediat la 112. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el, cadrele medicale constatând decesul.

Polițistul a pierit fulgerător lăsând multe semne de întrebare! Autopsia însă a confirmat. Poliţistul Andrei Gottwald a murit de infarct.

Rezultatul a fost aflat de colegii tânărului om al legii, cu puţin timp în urmă. Andrei Gottwald, a lucrat la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, iar acum era angajat la Serviciul de Imigrări Argeş.

Trupul neînsufleţit a fost depus la capela Bisericii Mavrodolu, acolo unde cei care doresc, îi pot aduce un ultim omagiu. Va fi înmormântat marți, la Cimitirul Sfântul Gheorghe din Pitești.

M.I.

Distribuie!

0 Comentarii