...
  • miercuri, 18.07.2018
Publicitate
Slider

75% dintre gospodăriile din Moşoaia sunt branşate la gaze

Slider

Slider

pflege
Slider

Slider

Slider

Slider
Autor: D.G.     Data: 11 ianuarie 2018

4 florea eneSenatorul Șerban Valeca a anunțat zilele trecute o inițiativă legislativă foarte utilă pentru comunitățile locale. Este vorba de un proiect legislativ privind urgentarea procedurilor de extindere a rețelelor de gaze. O inițiativă absolut lăudabilă care este apreciată și de Florea Ene, primarul de la Moșoaia, una dintre comunele cele mai dinamice din județ în ceea ce privește investițiile și extinderea rețelei de gaze.
„Este unul dintre puținele proiecte legislative din ultima perioadă care pleacă din nevoile administrațiilor publice locale și la propunerea acestora. E un lucru bun. Am cerut sprijin pe această temă de la toate instituțiile ce m-ar fi putut ajuta. Am avut discuții cu domnul senator Valeca pe această temă și mă bucur că a avut reacție, că a ținut cont de nevoile comunității”, spune primarul Florea Ene.
Primarul de la Moșoaia spune că s-a confruntat cu mari greutăți vizavi de extinderea rețelei de gaze în comună: „În 2017 nu am reușit să implementez nicio extindere de rețea. Comuna este branșată în procent de aproximativ 75% la rețeaua de gaze. Am solicitări de la mulți oameni din comună pentru extinderea rețelei. Ne-am împotmolit la Distrigaz, cu toate procedurile lor. Îmi doresc foarte mult să extind rețeaua de gaze în comună”.

Discuții