Web Analytics

UPDATE Produse de panificație, aranjate cu o coadă de mătură, la Kaufland Oficialii firmei își cer scuze

de | 25.05.2018 06:00 | Actualitate

 kaufland
 
UPFATE. Ce spun oficialii Kaufland
„Regretăm ceea ce s-a întâmplat la raionul de produse de panificație al magazinului din Pitești (Str. Exercițiului, nr. 216) și vă asigurăm că este un caz izolat și o abatere gravă de la standardele noastre.  
Siguranța clienților și normele igienico-sanitare sunt deosebit de importante pentru noi. Avem proceduri interne riguroase și suntem foarte stricți în raport cu acestea. 
 
Angajata nu le-a respectat și vom lua toate măsurile care se impun, fiindcă gestul este inexplicabil și categoric intolerabil.
 
De asemenea, pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple, vom demara și măsuri suplimentare la nivelul magazinului, ce includ reșcolarizarea angajaților și sporirea controalelor de igienă”, se arat[ ]ntr-un comunicat Kaufland.
 

 
UPDATE. Ce spune conducerea OPC Argeș:
 
„Încă de dimineață, la prima oră, colegii mei au efectuat primele verificări. Așteptăm, pentru finalizarea controlului care se va încheia marți dimineață, un punct de vedere mai detaliat de la reprezentanții magazinului. Din ceea ce pare până acum, cu siguranță este o eroare a angajatului, însă dacă lucrurile se vor duce spre această turnură, cu siguranță o eventuală sancțiune o va suporta magazinul. Cei de la magazin, cercetau, solicitau printre angajați puncte de vedere. Nu au infirmat această știre postare, acest filmuleț”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, Violeta Nedelcu, comisar șef OPC Argeș.

Pe pagina Facebook „Pitesti, orasul meu!” au apărut, încă de aseară, imagini cu o angajată Kaufland aranjând produsele de patoserie dintr-un cuptor, cu ajutorul unei mături. Cei care au distribuit imaginile susţin că ele au fost filmate într-un magazin din cartierul piteştean Craiovei.

 
Angajata din raionul de panificaţie şi patiserie  a fost filmată pe ascuns folosind coada unei mături pentru manipularea produselor dintr-un cuptor.  
 
„Am apucat sa salvez filmuletul de la Kaufland Craiovei. Ştiam că persoana care l-a postat iniţial o să îl şteargă, aşa că … enjoy Kaufland Romania‎”,  scris V.V, pe pagina Facebook „Pitesti, orasul meu!”.
 
 
 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Si la Kaufland Valea Cascadelor covrigii si alte produse sunt lasate pe tavi fără sa fie puse in vitrină si se pun mustele pe ele ca sa nu mai zis si de praf ca sunt cam la jumatate de metru de sol